Lain-Lain (November Desember)

Majlis Pembubaran AJK MSK
Hahahaha~ Ada banyak gambar aku...tapi yang ni jer paling relevan untuk diletak kat sini... Anyway, AJK MSK dibubarkan setelah 3 bulan MSK berakhir...Funny~!
Group 3...(Tak Der kaitan)
Actually pic ni xder kaitan dgn aku except aku wujud kat situ... Matlamat utama picture nie adalah untuk menayangkan baju Adi yang baru dibeli (langsung dipakai, tak basuh~ Eww...) dan kasut Izyan yang juga baru dibeli dalam Pesta Nike Tempation. Pakai Kamera Izyan, jurugambar Tokey... Oh ya, kenalkan kawan satu grup aku: Sid, Vitri, Adi, Ain Bedah, Izyan, Isyanto, Aku...


Birthday Peah

Gambar-gambar sambutan Birthday Peah 16/11 di Parsley~

Izyan belanja di Phuket sempena pembikinan Salju The Movie.

Sempena kejayaan filem Salju the Movie Izyan, Director Utama filem, belanja para pelakon di Phuket...

2 comments:

oit.. iz tau dah terlambat.. tp nk komen gak.. tak yah ler bgtau pasal isu pembelanjaan di situ.. huhu.. pasal group tu rase imran sgt comel nk kenalkan sume org kat imran nye blog =)

March 25, 2010 at 9:47 PM  

salam bro


rasanya kita pernah berjumpa dalam group discussion friendster tak lama dulu. bro masih aktif lagi dalam dakwah perbandingan agama?

November 22, 2011 at 2:00 AM  

Older Post Home